Luister IndieXL

Luister mee!


Skoopavond 07-04-2016, uur 1


De opname en playlist van uur 1 van de Skoopavond van 7 april 2016.

Joy Division - Love Will Tear Us Apart Again
The Dresden Dolls - Coin-Operated Boy
Chemical Brothers - Wide Open (featuring Beck)
Free Cake For Every Creature - Talking Quietly of Anything With You
Ought - Beautiful Blue Sky
Vant - Fly By Alien
The Anti-D's - Don't Care About Us
NP Presley & The Ghost Of Jesse Garon - It's A Fact (Never Coming Back)
Roald van Oosten - Snug
The Coral - Dreaming of You
Pearl Jam - Black
Biffy Clyro - Bubbles
Paper Bridges - The End Never Comes
Voicst - Whatever You Want From Life

Tag: skoopavond