Luister IndieXL

Luister mee!

Zoeken

De Skoopavond stopt

16-11-2016

Een aantal jaren terug begon de Skoopavond, destijds nog op On Air Radio, op de woensdagavond. Niet lang daarna verhuisde het programma naar de donderdag, en sindsdien is de donderdagavond eigenlijk altijd Skoopavond geweest. Zojuist kondigde ik echter aan dat volgende week de allerlaatste Skoopavond zal zijn.

Het was geen makkelijke beslissing. De Skoopavond is (op wat gastoptredens en wat radio-spelen met vrienden na) mijn eerste echte serieuze avontuur op de radio. Het begon een aantal jaren terug en na zo veel jaar (bijna) iedere week live radio maken zal het best even wennen zijn om dit niet meer te doen. Ik zeg expres niet meer, en niet "nooit meer", omdat ik weet dat dit niet voor eeuwig is. Dat maakte de beslissing wel makkelijker.

Er spelen wat zaken die ervoor zorgen dat ik in de toekomst weer op de radio te horen ben. Wanneer dat allemaal precies gaat spelen kan ik op dit moment nog niet zeggen. Wat wel zeker is, is dat dat niet meer als de Skoopavond zal zijn. Er komt iets leuks en nieuws aan, maar daarover later meer. Wil je precies weten wat? Volg me op twitter.

Rest me om zowel de mensen van On Air Radio en IndieXL van harte te bedanken. Bij beide stations heb ik heel erg veel lol gehad met de Skoopavond. Soms op het randje qua muziekkeuze (of er iets overheen), maar altijd met een groep vrijwilligers die 1 ding delen: Een passie voor muziek. Volgende week zal ik tijdens de laatste Skoopavond terugkijken op een aantal jaren Skoopavond en de muziek die daarin langs is gekomen. Luister je volgende week ook?